Virtatiimiteam_header_HQ

Luomme hyvinvointia maaseudulle.

Kotihoito ja henkilökohtainen apu

Tavoitteenamme on, että kaikki saisivat asua kotonaan niin pitkään kuin mahdollista ja jokainen saisi henkilökohtaisesti räätälöityä palvelua.

Kotihoitopalvelumme varmistaa sen, että voit asua turvallisesti omassa kodissasi. Henkilökohtainen avustaja auttaa Sinua niin kotonasi kuin kodin ulkopuolella.

Monipuoliset palvelut kotiin

  • henkilökohtainen avustaminen
  • kodinhoito
  • asiointipalvelut
  • siivous
  • kiinteistönhuolto

Palveluseteli tai ostopalvelu

Kotihoitopalvelumme voit hankkia suoraan itse tilaamalla sen kuntayhtymän myöntämällä palvelusetelillä tai ostopalveluna. Tarjoamme joustavaa, luotettavaa ja paikallista kotipalvelua usean vuoden kokemuksella.

Kotihoito -palvelun hinnat

Kotihoito ja henkilökohtainen avustaja alkaen 25,00 euroa/h (alv 0%)

Palveluitamme

Klikkaa lukeaksesi lisää

Kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hoivapalvelu, siivous ja kiinteistönhuolto. Tuttu, henkilökohtainen avustaja auttaa sinua peseytymisessä, pukeutumisessa, arjen askareissa ja ruuanlaitossa.

Kauttamme voit tilata sosiaali- ja terveyspalveluita yksityisesti.

Saatamme sinut pankkiin, töihin, lääkäriin ja kauppoihin ja autamme asioinnissa. Viemme sinut kyläilemään ystäviesi luokse tai uimahalliin tai muiden harrastustesi pariin.

Saat vähentää 60% kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3500 euroa henkilöltä ja puolisoilta yhteensä 7000 euroa vuonna 2023. Omavastuu on 100 euroa. 

Jos toimintakykysi on alentunut ikääntymisen tai sairastumisen vuoksi joko pysyvästi tai tilapäisesti, voit saada kotipalvelumme edullisesti verottomina palveluina.

Osta kotipalvelut verottomana

Onko toimintakykysi heikentynyt? Jos toimintakykysi alenee ikääntymisen tai sairastumisen vuoksi tilapäisesti tai pysyvästi, voit ostaa kotipalvelumme verottomasti (alv 0%).

Verottomia palveluitamme ovat

  • Kotityöpalvelut
  • Siivouspalvelut
  • Asiointipalvelut

Säästä selvää rahaa

Jos tarvitset apua kotisi siivouksessa esimerkiksi 5 tuntia kuukaudessa, veloitamme sinua normaalisti yhteensä 142,60 euroa. Jos toimintakykysi on alentunut, saat saman palvelun verottomana hintaan 115,00 euroa. Säästösi on 27,60 euroa kuukaudessa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys koskee: * kotona ja vapaa-ajanasunnolla tehtäviä remontti- ja kunnostustöitä * siivouspalveluita ja muita kotitaloustöitä * erilaisia hoivapalveluita

Lisätietoja löydät myös verottajan sivuilta https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys

Asiakaspalvelu puh.
040 646 1864