Virtatiimiteam_header_HQ

Luomme hyvinvointia maaseudulle.

Kotihoito ja henkilökohtainen apu

Tavoitteenamme on, että kaikki saisivat asua kotonaan niin pitkään kuin mahdollista ja jokainen saisi henkilökohtaisesti räätälöityä palvelua.

Kotihoitopalvelumme varmistaa sen, että voit asua turvallisesti omassa kodissasi. Henkilökohtainen avustaja auttaa Sinua niin kotonasi kuin kodin ulkopuolella.

Monipuoliset palvelut kotiin

  • henkilökohtainen avustaminen
  • kodinhoito
  • asiointipalvelut
  • siivous
  • kiinteistönhuolto

Palveluseteli tai ostopalvelu

Kotihoitopalvelumme voit hankkia suoraan itse tilaamalla sen kuntayhtymän myöntämällä palvelusetelillä tai ostopalveluna. Tarjoamme joustavaa, luotettavaa ja paikallista kotipalvelua usean vuoden kokemuksella.

Millaisia kotipalveluita sinä tarvitset? Ota yhteyttä Minna puh. 040 749 7693.

Kotihoito -palvelun hinnat

Kotihoito ja henkilökohtainen avustaja alkaen 20,00 euroa/h (alv 0%)

Palveluitamme

Klikkaa lukeaksesi lisää

Kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hoivapalvelu, siivous ja kiinteistönhuolto. Tuttu, henkilökohtainen avustaja auttaa sinua peseytymisessä, pukeutumisessa, arjen askareissa ja ruuanlaitossa.

Kauttamme voit tilata sosiaali- ja terveyspalveluita yksityisesti.

Saatamme sinut pankkiin, töihin, lääkäriin ja kauppoihin ja autamme asioinnissa. Viemme sinut kyläilemään ystäviesi luokse tai uimahalliin tai muiden harrastustesi pariin.

Saat kotitalousvähennyksen ansiosta palvelun 60% hintaan, kun olet tilannut vuoden aikana palvelua yli 100 euron edestä. Voit saada kotitalousvähennystä enintään 2 400 euroa vuodessa, mutta puolison kanssa yhdessä 4 800 euroa. Lue lisää.

Jos toimintakykysi on alentunut pysyvästi tai tilapäisesti, voit saada kotipalvelumme edullisesti verottomina palveluina.

Osta kotipalvelut verottomana

Onko toimintakykysi heikentynyt? Jos toimintakykysi alenee tilapäisesti tai pysyvästi, voit ostaa kotipalvelumme verottomasti.

Verottomia palveluitamme ovat

  • Kotityöpalvelut
  • Siivouspalvelut
  • Asiointipalvelut

Säästä selvää rahaa

Jos tarvitset apua kotisi siivouksessa esimerkiksi 5 tuntia, veloitamme sinua normaalisti yhteensä 124,00 euroa. Jos toimintakykysi on alentunut, saat saman palvelun verottomana hintaan 100,00 euroa. Säästösi on 24,00 euroa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muista hyödyntää kotitalousvähennys, kun tilaat palveluitamme. Voit vähentää 40% arvonlisäveroverollisesta työn osuudesta verotuksessasi.

Kotitalousvähennys koskee mm. seuraavia palveluitamme: hoito- ja hoivatyö, remonttityö ja siivouspalvelut. Lisätietoja löydät myös verottajan sivuilta https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys

Kysy palveluistamme:
Minna puh. 040 749 7693

Siivouspalvelut ja kiinteistönhuolto:
Anne puh. 040 7700 662